Jdi na obsah Jdi na menu

Všem se sluší poděkovat!!!

Dlouhá Třebová: O článku "Po letech skutečná Zima", se hodně mluvilo. Jedni chválili zimní fotky, druhých se ale článek dotkl. A sice větou, komu vděčí malí i velcí bruslaři za nastříkanou ledovou plochu. Pokládal jsem zdroj za ověřený a jak jindy se vyhýbám jmenování, tentokrát jsem jmenoval. A nebylo to dobře... Jmenovat se prostě nemá, protože se zákonitě na někoho zapomene. Zvlášť, jedná-li se o kolektiv. Dnes jsem se dozvěděl, jaké trápení článek vyvolal a jedno mi to rozhodně není.

 

Celkem pochopitelně se ozvali Ti "nejmenovaní", kteří zůstali stranou, přestože mají také svůj podíl na tom, že se v Dlouhé Třebové opět bruslí. A to nebylo rozhodně úmyslem článku. Dělat rozbroje mezi těmi, kdo obětují svůj volný čas a zprostředkují dětem nevšední zážitek, z toho mě opravdu nepodezírejte.

 

Takže Vy, všichni, kteří jste se jakýmkoliv způsobem postarali o to, že se v rámci naší obce uskutečnil tento výše popisovaný počin (led, jeho údržba, odklízení sněhu a mnoho dalšího), přijměte moji omluvu a velké poděkování za Váš čas, za Vaši aktivitu, za kterou jste všichni dozajista odměnu již dostali. V podobě rozzářených očí malých bruslařů, kteří se často -díky Vám - vydali na svoji první "lední revue" v životě. Pro ně jste to ostatně dělali a věřím, že dělat budete.

 

Děkuju Vám a omlouvám se

Martin Lamplot, autor