Jdi na obsah Jdi na menu

Sportovní den se vydařil

25. 6. 2017

dsc_8727.jpg

 

Dlouhá Třebová (vl.zp.): Svoji premiéru má za sebou Sportovní den s TJ. Akce zařazená do projektu České unie sportu - "ČUS Sportuj s námi". Dlužno říci, že se jedná o premiéru úspěšnou. Organizátoři z řad místní Tělovýchovné jednoty - s finanční podporou partnerů z místa i okolí - připravili celodenní program - sestávající z atletických disciplín, turnajů v odbíjené a nohejbalu, turistického pochodu na Andrlův chlum a zpět.

Po celý den se soutěžilo v duchu fair play, jednotlivé závody byly uzpůsobeny všem věkovým kategoriím. Jen z řad dospělých mohla být účast vyšší. "Ale to se napříště podaří napravit", věří Lukáš Razým, ředitel závodů, který měl spolu s ostatními celou akci na triku.

K dispozici bylo občerstvení. Nechyběla reprodukovaná hudba. Byla možnost doprovodného programu se skauty a skautkami. Průběžně docházelo ke slavnostnímu vyhlašování výsledků, večerní vyhlášení pak bylo doplněno o prezentaci činnosti místních oddílů TJ. V rámci sobotní akce bylo do užívání veřejnosti předáno nové víceúčelové hřiště, které bylo zbudováno na náklady obce. Dlouhá Třebová tak získala kvalitní zázemí pro odbývání žákovské tělovýchovy i volnočasových aktivit.

 

 

Foto reporty:

Album Kronikář