Jdi na obsah Jdi na menu

Mapy Google s rozšířenou aplikací street wiew

Pokud používáte mapovou aplikaci od Google ,znáte jistě aplikaci "street wiew". Slovy tvůrců:  "tato aplikace umožňuje prohlížet nejrůznější místa z celého světa prostřednictvím panoramatických snímků pořízených z ulic."

Nejdříve byla nasnímána velká města a světové metropole, nyní se ale Google zaměřuje i na menší města a obce v jednotlivých zemích, důkazem toho je, že v této aplikaci naleznete i řadu měst a obcí z ČR, včetně malého fragmentu z naší obce. Nasnímána je silnice I/14 a tedy i přilehlé domy při této komunikaci a poté začátek ulic Ústecká a Na Rybníku. Uvidíme jestli v budoucnu přibudou i další místa z naší domoviny, protože zatímco obce Řetovou, Přívrat  apod., máte možnost projet téměř celé, u obce Dlouhá Třebová tomu tak bohužel není.

Shlédnout část naší obce, respektive Vámi vybrané destinace - můžete v aplikaci Google Mapy, kam zadáte název příslušné obce. Po nalezení místa se pokuste levým tlačítkem myši přetáhnout žlutého panáčka, který je v levé části obrazovky - do vlastní mapy. Načte se posléze panoramatický vhled do ulic a člověk má tak pocit, jako by se právě procházel městy na celém světě.

 

Google mapy naleznete zde

 

Štastnou cestu :D