Jdi na obsah Jdi na menu

Co Vás zajímá ?

11. 5. 2008

Vážení dlouhotřebováci,

dostávám od Vás celou řadu dotazů, které se ve valnější míře opakují a proto jsem se rozhodl, že některé z nich zodpovím veřejně - a snad i Vás budou odpovědi zajímat.

.

Co bude s Duelem ?

ObrazekDuel je projekt, kterým jsme chtěli propagovat recesi, soutěživost a nabídnout široké veřejnosti počin, který se v naší obci nikdy neudál, ale který by se v naší obci určitě neztratil. Mezi občany jsme distribuovali přihlášky a nabídku na spolupráci, ale nepřihlásil se dostatečný počet zájemců, aby mohl být DUEL spuštěn. A bez odpovídajícího počtu "odvážných" jednotlivců a skupin to prostě nepůjde. Prozatím přemýšlíme o nějaké promo akci, jak náš nápad propagovat a určitě se ho nevzdáme.

Na stránkách máte nicméně přihlašovací formulář stále k dispozici, tak neváhejte a přihlaste se do DUELU:o)

.

Jak pokračují přípravy na Setkání rodáků, občanů a přátel obce ?

ObrazekTak tady se blížíme k finální podobě počinu. Máme již domluvenou spolupráci se Základní školou a spolky z naší obce. Chystáme schůzi přípravného výboru na začátek června, kde bude doladěna a představena definitivní verze programu dne. Připravujeme vydání sborníku o historii obce, výstavu ve Výstavní síni z archivu obce, pracuje se na adaptaci Starého hřiště..

Další otázky ohledně obecního archivu, školního hřiště a ostatních záležitostí si ponecháme na příště. Pěkný den "dlouhotřebováci".